http://keenitsolution.com/products/wordpress/grassy/wp-content/uploads/2017/09/profolio-banner.jpg

Despre noi

Suntem un grup de firme cu capital integral românesc și oferim servicii complete pentru realizarea proiectelor dumneavoastră!

Asigurăm prin intermediul firmelor din grup servicii de consultanță pentru finanțarea și implementarea proiectelor: studii de prefezabilitate si fezabilitate, realizare dosare de finanțare precum și implementare si management de proiect.

Cu o echipa de profesionisti cu experientă vastă în domeniul economico-financiar, managerial, social și de proiectare suntem capabili să asiguram realizarea unor servicii complete care să asigure succesul garantat al proiectelor dvs.

De ce noi?

C & C GRUP S.R.L.oferă servicii de consultanță în planificarea, organizarea și dezvoltarea afacerilor și oferă suport în dezvoltarea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate.
Suntem printre puținele companii ce oferă servicii de MANAGEMENT FINANCIAR și putem oferi soluții de finanțare alternative.
C & C GRUP S.R.L.a fost creată pentru a acoperi cererea de servicii de consultanță financiară cu resurse profesionale de un înalt standard.

Serviciile noastre

Ce facem pentru tine

Financiar

Vă stăm la dispoziție pentru a vă prezenta oportunitățile de finanțare disponibile în ceea ce privește finanțarea proiectelor dumneavoastră!

Analiză

Analizăm și optimizăm proiectul dvs., identificăm și propunem soluții reale alternative în concordanță cu obiectivele dvs

Consultanță

Evaluăm și planificăm proiectul dvs. astfel încât să asigure acoperirea nevoilor dvs. și a solicitărilor finanțatorilor !

Obiectiv

Obiectivul nostru este de a avea o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerilor în mediul românesc extrem de competitiv

Rezultate

400

Clienți satisfăcuți

20

Activitate

550

Locuri de muncă create

485

Contracte