București
București
+40318-05.25.98 Luni - Vineri 09:00 - 18:00 București, Bd. Eroii Sanitari nr. 35, et.2
București
București
+40318-05.25.98 Luni - Vineri 09:00 - 18:00 București, Bd. Eroii Sanitari nr. 35, et.2
Certificare
ISO 9001:2008
Consultanță
financiară
Number #1
Servicii consultanță
Intrebari ?

Despre Noi

Cine suntem si de ce noi?

Cine suntem ?

C & C GRUP S.R.L. a fost înființată de un grup de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul financiar, având ca principală activitate oferirea de servicii de consultanță financiară atât pe piața locală, cât și pe piața internațională.
Compania oferă servicii de consultanță PERSONALIZATE, bazate pe o analiză detaliată a necesităților și cererilor fiecărui client.

  • Experienta
  • Profesionalism
  • Servicii complete
  • Flexibilitate

De ce Noi ?

C & C GRUP S.R.L.oferă servicii de consultanță în planificarea, organizarea și dezvoltarea afacerilor și oferă suport în dezvoltarea de planuri de afaceri și studii de fezabilitate.
Suntem printre puținele companii ce oferă servicii de MANAGEMENT FINANCIAR și putem oferi soluții de finanțare alternative.
C & C GRUP S.R.L.a fost creată pentru a acoperi cererea de servicii de consultanță financiară cu resurse profesionale de un înalt standard.

2012 - PNDR Masura 125b

Construire drumuri forestiere Directia Silvica Arad

2012 - POR DMI 3.2.

Reabilitarea si dotarea Gradinitei Gosen Arad (Asociatia Crestina de Caritate)

2013 - POR DMI 5.1.

Reabilitarea si consolidarea Palatului Patriarhal Bucuresti

Misiunea / Scopul / Obiectivul

MISIUNEA noastră este de a înțelege afacerea dvs. și de a conlucra pentru planificarea și dezvoltarea afacerii dvs. Ne dorim să devenim consultantul dvs. STRATEGIC prin calitatea serviciilor financiare oferite.

SCOPUL C & C GRUP S.R.L. este de a face din compania dvs. o companie puternică, cu o creștere sustenabilă pe termen lung.

OBIECTIVUL nostru este de a avea o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerilor în mediul românesc extrem de competitiv.

Rapiditate90%
Motivatie100%
Satisfactia Clientilor85%
Rata de raspuns90%

Statistici Importante

C & C GRUP S.R.L. este o companie cu capital privat românesc care oferă servicii de consultanță financiară și management ca activitate principală.
Echipa noastră de consultanți are o experiență vastă în identificarea, evaluarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană.

0+
Clienti Satisfacuti
0
Ani de activitate
0
Locuri de munca create
0
Contacte